Datum en openingstijden

eilân vindt plaats op 15, 16, 17 en 18 september 2022. Op donderdag 15 september kun je al op de camping terecht t/m maandagochtend.

Datum en openingstijden

Locatie

eilân vindt plaats op het waddeneiland Terschelling, te midden van bos en duin aan het Duinmeertje op Hee. Direct naast het festivalterrein bevinden zich de camping en bungalows. Het dorpje Midsland en het strand zijn beide dichtbij. Terschelling bereik je met de boot vanaf Harlingen. Laat je auto aan wal!

Locatie

Vergunningsproces

Hoe zit het nou precies met alle vergunningen van eilân? Lees in deze blog een uitgebreide toelichting over wat er in 2019 mis ging en wat de aanpak is voor eilân 2022. 

Vergunningsproces

Eten, drinken, roken, drugs & medicatie

Op het festivalterrein is een ruim aanbod van drinken en (vegetarisch) eten te koop. Ook kan je naar de supermarkt in West-Terschelling of Midsland, en kan je natuurlijk over het gehele eiland horeca bezoeken. Roken is enkel toegestaan in de aangewezen rookzones rondom het duinmeertje. In (tijdelijke) gebouwen, constructies, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. In het bos mag je nergens roken. Gebruik bijvoorbeeld een pocket-asbak en zorg dat er geen vervuilende en smeulende resten achterblijven in ...

Eten, drinken, roken, drugs & medicatie

Minimum leeftijd

Voor eilân geldt een minimumleeftijd van 18 jaar oud. Je kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Minimum leeftijd

Huisregels

Onze huisregels zijn hier terug te lezen.

Huisregels

Waar & wanneer kan ik tickets kopen?

Woensdag 8 december start de kaartverkoop voor de kaartkopers van 2019 via mail. Één week later start de kaartverkoop voor iedereen via onze website. 

Waar & wanneer kan ik tickets kopen?

We werken met aanbetalingen

We werken dit jaar voor festivaltickets met aanbetalingen (accommodaties betaal je direct volledig). Je betaalt nu een deel en voorjaar 2022 wanneer de laatste vergunning binnen is het restbedrag. Als het festival niet door kan gaan worden alle betalingen teruggestort (dit geldt ook voor accommodaties). Hopelijk kunnen we op deze manier samen vooruit plannen, zonder een al te grote aanslag op de portemonnee. Nogmaals lezen waarom we dit zo doen kan hier. Meer informatie over onze vergunningen lees je hier. ...

We werken met aanbetalingen

Festival + accommodatie + boot tickets

Voor een bezoek aan eilân heb je verschillende tickets nodig. Natuurlijk het festivalticket, maar hier zit je accommodatie en bootovertocht niet bij in. Let dus goed op dat je alles wat je nodig hebt aanschaft! Een duidelijk overzicht staat op onze tickets pagina.

Festival + accommodatie + boot tickets