Op het festivalterrein is een ruim aanbod van drinken en (vegetarisch) eten te koop. Ook kan je naar de supermarkt in West-Terschelling of Midsland, en kan je natuurlijk over het gehele eiland horeca bezoeken.

Roken is enkel toegestaan in de aangewezen rookzones rondom het duinmeertje. In (tijdelijke) gebouwen, constructies, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. In het bos mag je nergens roken. Gebruik bijvoorbeeld een pocket-asbak en zorg dat er geen vervuilende en smeulende resten achterblijven in de natuur. Het is onmogelijk om peuken naderhand efficiënt op te ruimen, dus let hier alsjeblieft op.

Op eilân geldt een zero tolerance beleid op harddrugs en lachgas. Softdrugs zijn tot maximaal 5 gram toegestaan, voorgedraaide joints zijn verboden. Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte mogen i.c.m. een medicijnpaspoort (kosteloos verkrijgbaar bij iedere apotheek, houd rekening met een aanvraagtijd van ca. 3 weken) mee naar binnen.