Datum en openingstijden

eilân vindt plaats op 15, 16, 17 en 18 september 2022. Op donderdag 15 september kun je al op de camping terecht t/m maandagochtend.

Datum en openingstijden

Locatie

eilân vindt plaats op het waddeneiland Terschelling, te midden van bos en duin aan het Duinmeertje op Hee. Direct naast het festivalterrein bevinden zich de camping en bungalows. Het dorpje Midsland en het strand zijn beide dichtbij. Terschelling bereik je met de boot vanaf Harlingen. Laat je auto aan wal!

Locatie

Vergunningsproces

Hoe zit het nou precies met alle vergunningen van eilân? Lees in deze blog een uitgebreide toelichting over wat er in 2019 mis ging en wat de aanpak is voor eilân 2022. 

Vergunningsproces

Eten, drinken, roken, drugs & medicatie

Op het festivalterrein is een ruim aanbod van drinken en (vegetarisch) eten te koop. Ook kan je naar de supermarkt in West-Terschelling of Midsland, en kan je natuurlijk over het gehele eiland horeca bezoeken. Roken is enkel toegestaan in de aangewezen rookzones rondom het duinmeertje. In (tijdelijke) gebouwen, constructies, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. In het bos mag je nergens roken. Gebruik bijvoorbeeld een pocket-asbak en zorg dat er geen vervuilende en smeulende resten achterblijven in ...

Eten, drinken, roken, drugs & medicatie

Minimum leeftijd

Voor eilân geldt een minimumleeftijd van 18 jaar oud. Je kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Minimum leeftijd

Huisregels

Onze huisregels zijn hier terug te lezen.

Huisregels