Waar kan je allemaal overnachten?

Als bezoeker van eilân kan je direct naast het festivalterrein slapen op de camping (met eigen tent, vooropgezette tent of camper) of in het bungalowpark. Op de ticketpagina kan je uitgebreide informatie vinden over alle verschillende opties. Je kan ook elders op het eiland verblijven. Aangeschafte accomodaties kunnen niet zelf geannuleerd worden.

Waar kan je allemaal overnachten?

Camping & campingfaciliteiten

De campings hebben gratis toegankelijke sanitaire voorzieningen. Groepsplekken en camperplaatsen zijn voorzien van een stroompunt om telefoons op te laden. Er zijn ook stopcontacten in de douchegebouwen. Meer informatie over de verschillende campingaccommodaties zijn te vinden op de accommodatie pagina. De campings openen donderdag en sluiten maandagmiddag om 12:00.

Camping & campingfaciliteiten

Bungalows

Er is een beperkte hoeveelheid bungalows direct naast het festivalterrein. Deze gaan op 8 december in de verkoop voor mensen die in 2019 een kaartje hebben gekocht. Een week later zijn de bungalows, mits nog beschikbaar, te boeken voor anderen. Het is mogelijk om een early check-in bij te boeken bij je bungalow: voor €500 extra kan je al op maandag inchecken in plaats van donderdag.

Bungalows